Zeilen in Thailand
Land
Gebied

Huur een zeiljacht in Thailand

vanuit Phuket of in Maleisië.

Bekijk hier de windverwachting voor zeilen in Thailand voor de komende 24 uur.
Tot kort geleden was het huren van een jacht in Thailand en Maleisië waanzinnig kostbaar. Dit kwam door de speciale import belasting. Een aantal jaar geleden zijn de regels veranderd en zijn de aankoopkosten van charter jachten sterk gedaald. De prijzen liggen nu in lijn met de internationale norm.

Zeilen in Thailand

vind rust en stilte in het dramatische landschap en de prachtige stranden van Phuket.
Zeilen in Thailand is een geweldig avontuur. Een andere cultuur, andere gebruiken, glashelder water, wit zand, u zult er van genieten!

Zeilen in Phuket

Wij hebben nu twee partners in dit gebied en de selectie van jachten die we aanbieden is zeer uitgebreid en varieert van 30 tot 50 voet. Prijzen starten vanaf een kleine 220 euro per dag en u kunt hier de lengte van uw huurperiode bepalen. Totaal anders dan in Europa waar u gebonden bent aan een meervoud van 7 dagen. Dit betekent dat u erg gemakkelijk een zee tocht kunt combineren met een vakantie aan land of een inactieve strandvakantie.

Hoewel dit artikel over Thailand gaat willen we ook graag laten weten dat het buurland Maleisië zich snel tot een aantrekkelijke charter bestemming ontwikkelt. Zelfs Burma ontwikkelt zich langzaam naar het ritme van de 21ste eeuw. Vliegtijden en kosten zijn niet anders dan naar de Cariben en kunnen vaak lager uitvallen vanwege de heftige concurrentie tussen de verschillende vliegmaatschappijen.

Dit hele gebied is niet alleen een paradijs voor jachthuur, er is ook een groot aanbod aan bemande luxe jachten te vinden. Het scuba duiken is sensationeel, en veel van onze charter jachten zijn ook uitgerust om te duiken.


[99.44/8.94/4.00]

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

familie de Groot
© 2020 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline