Gulets

Blue cruise guletvakantie in Turkije, Griekenland, Italië, Spanje of Kroatië

Zoek de zon op of juist de schaduw, de gulet heeft het allemaal!

Onze gulets bieden u een zee aan ruimte! U zit straks aan een luxe diner voor op het dek met uitzicht op de ondergaande zon. Alles wat u hoort is het geruis van de zee en de natuur.

Meezeilen in Turkije vanaf 650 euro per week inclusief maaltijden!

Gulet vakantie

Gastvrijheid, een prachtige kustlijn en een heerlijk klimaat en een groot aanbod aan Gulets, dat maakt Turkije bij uitstek geschikt voor deze Gulet vakanties. Griekenland, Kroatië, Spanje en Italië bieden ook gulet-vakanties aan, echter de prijs/prestatie ligt hier op een heel ander niveau. Prijzen zijn veel hoger doordat het aanbod veel kleiner is.

Wilt u in die landen gaan varen, dan kunnen wij ook een andere vorm aanbieden, bijvoorbeeld meezeilen op een grote catamaran.

Hier kunt u een filmpje bekijken van de gulets die wij verhuren

 

Prachtige anker baaien
Super goede service aan boord.
Wijnproeverij op aanvraag mogelijk
Volledig uitrusten en opladen

Meer over de gulet cruise:

De gulets zijn ideaal om overdag tijdens de reis buiten op dek te leven. Heerlijk genieten van de zon of relaxen in de schaduw. Ruime dekken en cabines, een ruime plaats om te dineren en te loungen op het achterdek zijn enkele kenmerken.

Het aantal gasten aan boord van een gulet varieert afhankelijk van de grootte van 8 tot 16 personen. De 17 tot 25 meter jachten bieden een enorme ruimte voor iedereen. Elke gast heeft een eigen of 2 persoon privé cabine en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke dekken, salons enz.

Een gulet kunt u het beste vergelijken met een klein drijvend hotel. Er zijn over het algemeen dubbele bedden in iedere cabine en in sommige gevallen stapelbedden. Iedere cabine heeft zijn eigen toilet en douche ruimte. De bemanning heeft eigen afgescheiden faciliteiten.Een gebruikelijke uitrusting bestaat uit een grote salon, volledig uitgeruste keuken met kok, veel ruimte aan dek, zonnematrassen overal om te relaxen en een kleurtje op te doen.

Gulets met een ronde achterkant hebben een ruimte op het achterschip ingedeeld met matrassen die men vaak het “pigeon’s nest” noemt, de meest comfortabele plek om te relaxen of een middagdutje te doen in de schaduw van de zonnetenten.

In tegenstelling tot de “moderne kleinere” charterjachten, die vaak een gelimiteerde water capaciteit hebben, biedt een gulet de gelegenheid om het zout af te spoelen na iedere zwempartij door haar ruime voorraad zoet water.

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Booking Room
Een gulet vakantie maken met meer dan 12 personen

Vlak voor de kust van Turkije liggen de Griekse Dodekanese eilanden die het absoluut waard zijn om te bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld Kos, Rhodos, Simi, Santorini, etc. De...

Lees verder
Booking Room
Voorbereiding op uw zeilvakantie
met onze Check in en out

Wat er van u wordt verwacht bij aankomst als u een jacht heeft gehuurd leest u in dit document. Ook vindt u hier een checklist waarop u uw schip moet controleren voor...

Lees verder
Booking Room
Welk vaarbewijs heb ik nodig om een zeiljacht te huren

Let op! Overal waar u zelfstandig wilt zeilen heeft u een vaarbewijs (ICC) nodig. Wilt u zeilen in Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië of in de andere landen zeilen dan moet ten minste één...

Lees verder
© 2020 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline