Italië

Gulet vakantie in Italië, huur een privé gulet of alleen een cabine

Meevaren aan boord van een Turkse Gulets is de beste manier om heerlijk te relaxen en te genieten van een comfortabele vakantie en tegelijkertijd de prachtige kust van Italië ontdekken.

Guletcruise in Italie

Heel bijzonder en exclusief

Guletcruise voor de kust van Italië

Privé Charter
Ideaal voor een groep vrienden of meerdere families die met hun kinderen een hele gulet willen huren om een exclusieve reis te maken.

Meezeilen - Cabine Charter
Een leuke mogelijkheid voor koppels, alleen reizende of kleine groepen met de kans om nieuwe vrienden te maken of andere avontuurlijke reisgenoten te ontmoeten.

Er zijn veel zeilgebieden: het eiland Elba met zijn 147 Kilometer lange kust en prachtige stranden, grotten en mooie baaien omringt door een kristalheldere zee. In de rust van een baai kunt u genieten van de meeuwen en aalscholvers en tijdens het varen een fantastische ontmoeting hebben met dolfijnen en walvissen. De cruise start van Elba en kan gaan richting Sardinië en Corsica.

De Costiera Amalfitana biedt u de mogelijkheid van een onvergetelijke tocht en combinatie van de charmante rijke historie en prachtige natuur met tussenstops in Procida, Capri, Amalfi, Positano en Ischia.

De Aeolian Islands ook wel genoemd “archipel van de zeven zusters” biedt u de mogelijkheid tot een heerlijke cruise en ook wandelingen en excursies met gids; Lipari, het grootste eiland van de archipel is vol met contrasten en kleuren en geeft de bezoeker uitzichten om lang over na te denken en landschappen met natuurlijke schoonheid; Salina, het op een na grootste eiland van de archipel heeft hoog boven zee hangende kusten en is groen door de Malvasia wijngaarden. Zijn vulkanische achtergrond wordt duidelijk door de aanwezigheid van twee vulkanen die nu niet meer actief zijn; Vulcano gelegen op een halve mijl van Lipari beschikt over twee actieve vulkanen; Stromboli gelegen in het Oostelijke deel van de archipel en tweeëntwintig kilometers van Lipari. De zee rondom dit eiland heeft dieptes van meer dan 1200 meters. 
De vulkaan met gelijkluidende naam is nog steeds actief; Panarea op slechts acht mijl van Lipari wordt beschouwd als het eiland van de vips. Bijzonder interessant zijn de thermale bronnen en de "Fumarole"; Filicudi is lang geleden ontstaan en ligt op zestien mijl van Lipari. Het wordt bewoond door ongeveer 200 eilanders; Alicudi dat in de Westelijke zijde van de archipel ligt is gescheiden door zesentwintig nautische mijlen van Lipari en heeft geen elektriciteit en water en er zijn geen wegen op dit eiland.

Onthoudt u dat de tocht aan uw wensen kan worden aangepast. Vanuit Sicilië bijvoorbeeld kunt u naar de Egadi eilanden, naar Tunesië of Malta varen terwijl het ook mogelijk is om naar Sardinië te gaan met verschillende tussenstops. Uiteraard afhankelijk van uw reisperiode en de beschikbaarheid van de schepen. Onze filosofie is om de gasten de route te laten kiezen die ze graag willen varen na de suggesties van de kapitein gehoord te hebben. De bemanning aan boord van onze schepen is erg gastvrij en discreet en geeft u het gevoel op uw eigen jacht te zijn en respecteren te allen tijde uw privacy.

 

Informatie over de reis die u met de gulet gaat maken

Voor de klanten van “cabine charter” die onafhankelijk van elkaar reizen is het aan te raden om het bedrijf van het jacht enkele dagen voor aanvang van de tocht te bellen (u kunt het telefoon nummer vinden bij uw reisbescheiden) om de naam van het schip en andere benodigde informatie te krijgen om het schip te vinden in de aangegeven haven.

Zodra de cabines aan u zijn toegewezen en u geïntroduceerd bent aan de bemanning kan uw heerlijke cruisevakantie beginnen.
Aan boord heeft u de beschikking over 220 Volt elektriciteit om mobiele telefoons, fototoestellen etc. op te laden en treft u handdoeken aan. (er zijn geen badlakens, shampoo en douche zeep).
Wij raden u aan om de volgende zaken mee te nemen: een sweatshirt, zonnebril, zwemschoentjes/ sandalen, een petje, zonnebrand crème, duikbril en zwemvliezen, zachte tas, geen harde koffer die u kunt opbergen in uw cabine.

Voor een reis naar Italië zijn vaccinaties niet nodig: maar vanwege een ander klimaat en maaltijden is het wellicht handig om medicijnen tegen maag en darmstoornissen mee te nemen uit voorzorg. De lokale munteenheid is de Euro dus dat is eenvoudig.

Als u tevreden bent over de service dan is het gebruikelijk om de bemanning een fooi te geven aan het einde van uw reis, een indicatie is ongeveer 20 / 30 Euro per persoon.

Tevens moeten wij u wijzen op het feit dan het programma altijd kan wijzigen in verband met weersomstandigheden.

[11.29/42.23/5.00]

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Mandy
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline