Sardinië
Land
Gebied
Caribische anker baaien
Altijd goede wind om te zeilen
Veel megayachten te zien
Low cost vluchten

Wil je zeilen in Sardinië, boek dan op tijd!

Als Sardinië iets voor u is, en het zou zeker op uw wensenlijst moeten staan, boek dan vroeg want deze bestemming is heel populair!


              
Bekijk hier een ander filmpje over mooie baaien in Sardinië.

Sardinië is het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee en slechts iets kleiner dan Sicilië die het grootste is. Het ligt in de westelijke Middellandse Zee voor de westkust van het Italiaanse vaste land en net ten zuiden van het Franse eiland Corsica, gescheiden door de smalle Straat van Bonifacio. Bergen domineren het binnenland van Sardinië, het hoogste punt is Monti del Gennargentu op 1.834 meter. De kust biedt een aantal van de mooiste stranden van de Middellandse Zee. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari.

Er zijn enkele luchthavens die een goede bereikbaarheid mogelijk maken, namelijk; Alghero, Cagliari en Olbia. Alghero wordt onder andere gebruikt door de budgetmaatschappijen Transavia en Ryanair dus low cost vluchten van en naar Nederland. 

Het zeil charter seizoen in Sardinië loopt globaal van april tot eind oktober. Hoogseizoen is juli en augustus, wanneer de temperaturen (rond de 35 º C) en de prijzen op hun hoogst zijn. Mei, juni, september en oktober zijn zeker interessant. De prijzen zijn lager, de temperatuur is aangenamer en voor degenen die heerlijk willen zeilen zijn de omstandigheden optimaal in Sardinië.

 

Zeilen in Sardinië een prachtig vaargebied.

We hebben charter basissen in:

  • Alghero
  • Portisco
  • Santa Teresa
  • Carloforte/ Cagliari

Onze partners bieden bijna meer dan 50 jachten aan, en klanten die er zijn geweest zijn zeer tevreden over de service en vertellen ons over hun prachtige onvergetelijke vakantie.

prijslijst van de schepen in Portisco


Alghero

Alghero heeft een kleine chartervloot maar is uitstekend vertrekpunt om naar Corsica te zeilen en wordt rechtstreeks door Ryanair aangevlogen. De charter firma is dezelfde als in Portisco en dus er zijn regelmatig interessante one-ways in ons aanbod.

Portisco

Portisco ligt in het hart van de ultra modieuze Costa Smeralda, de stad is charmant en het zeilen is fantastisch in dit gebied. Door zijn ligging in het Noordoosten van het eiland, is het ook een goed vertrekpunt om naar Corsica over te steken. Easyjet vliegt op het nabijgelegen Olbia. Marina di Portisco is een natuurlijke groene baai en is ideaal voor het zeil toerisme en biedt een verscheidenheid van diensten in een warme en gastvrije omgeving. Met Portisco als begin van uw zeilvakantie kunt u naar een groot aantal bestemmingen zeilen zoals hierboven beschreven. Wij organiseren ook flottieljezeilen vanuit Portisco

Santa Teresa Galliura

Santa Teresa Galliura bevindt zich ook in de Noordoostelijke hoek en is het centrum van zeer bijzondere archeologische overblijfselen van Sardinië. Onze partner biedt opmerkelijk aantrekkelijke prijzen aan in het lage en midden seizoen. Onze gasten zijn in het bijzonder gecharmeerd van zijn service.

Carloforte

Carloforte is het buitenbeentje van dit kwartet omdat het in het Zuidwesten ligt. Dit gebied ontwikkelt zich zeer snel als een bijzonder zeilcentrum en onze klanten waarderen het enorm. Vlieg indien mogelijk naar Cagliari om deze basis eenvoudig te bereiken.


Ervaar zelf dit prachtig gebied eens en kom zeilen in Sardinië!


Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Booking Room
Een gulet vakantie maken met meer dan 12 personen

Vlak voor de kust van Turkije liggen de Griekse Dodekanese eilanden die het absoluut waard zijn om te bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld Kos, Rhodos, Simi, Santorini, etc. De...

Lees verder
Booking Room
Voorbereiding op uw zeilvakantie
met onze Check in en out

Wat er van u wordt verwacht bij aankomst als u een jacht heeft gehuurd leest u in dit document. Ook vindt u hier een checklist waarop u uw schip moet controleren voor...

Lees verder
Booking Room
Welk vaarbewijs heb ik nodig om een zeiljacht te huren

Let op! Overal waar u zelfstandig wilt zeilen heeft u een vaarbewijs (ICC) nodig. Wilt u zeilen in Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië of in de andere landen zeilen dan moet ten minste één...

Lees verder
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline