Grenada
Land
Gebied
Rechtstreekse vluchten
Vissen en snorkelen
Fantastische ankerspots
Te veel te zien voor 1 week

Tweeling basis – Grenada en St. Vincent

Grenada is een van de Caribische bestemmingen die rechtstreeks te bereiken zijn met een lijnvlucht of chartervlucht. Het is daarom een zeer aantrekkelijke bestemming. Vluchten tussen de eilanden zijn regelmatig en niet duur dus een vlucht naar Barbados is een optie.

Grenada

Grenada is een glooiend, bergachtig eiland bedekt met geurige kruiden bomen en zeldzame tropische bloemen. Omringd door fantastische stranden, en leuke pittoreske stadjes is dit groene eiland een belangrijke basis geweest voor de handel in nootmuskaat, kruidnagels, gember, kaneel en cacao. De geur drijft over de kleurrijke Zaterdag markt en het dichte bos van Grenada. Landinwaarts van dit vulkanische eiland zijn bruisende rivieren en watervallen, weelderige regenwoud en een van de mooiste adembenemende bergmeren die u zich kunt voorstellen. De hoofdstad St. George is wijds bekend de liefelijkste stad in de Cariben. Zijn hoefvormige haven is omringd door pastel kleurige havengebouwen en de traditionele winkels en huizen met rode dakpannen. 

Zeilen in Grenada

ontdek deze Robinson Crusoe eilanden met zacht wit zand, turkoois zee en spectaculaire koraalriffen.

Zodra u op onze basis arriveert op het True Blue Bay Resort en de jachthaven op de Zuidelijke kust van Grenada, begrijpt u waarom onze charter klanten jaar na jaar terugkomen om de beroemde gastvrijheid te ervaren. Onze jachten zijn volledig uitgerust en onderhouden naar de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn trots op onze eersteklas service en bieden u individuele jacht en navigatie instructie aan om te verzekeren dat u zich thuis voelt met het jacht en het gebied. Zo haalt u het beste uit uw vakantie!

Om het u comfortabel te maken op uw Grenadines charter en u optimaal van het jacht te laten genieten bieden wij een schipper service aan. U start op de eerste dag vanuit onze basis in Grenada en vaart naar het eiland Carriacou. Gedurende de trip stelt de schipper u en uw bemanning op hun gemak door de bediening van het schip en het zeilgebied uit te leggen. De schipper gaat in Carriacou van boord en laat u verder vrij om te genieten van uw ontdekkingsreis door de Grenadines.

St Vincent

St. Vincent in de Grenadines. Prachtig onbedorven eiland met ontelbaar aantal turquoise baaien en ankerplaatsen om te ontdekken. De Tobago Cays, adembenemend mooi en onberoerd door de commercie van vandaag. Mustique roept beelden op van een idyllische levensstijl die slechts aan een klein aantal mensen is gegund. Bequia, de dagen vliegen voorbij terwijl u geniet van het leven op deze relaxte plek. 

St. Vincent is een goede startplaats om een one-way te maken. U heeft de passaatwinden in de rug voor een prettige en snelle passage door deze fantastische eilanden. 


[-60.59/12.31/5.00]

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Maurice
© 2021 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline