spanje

Gulet vakantie in Spanje

De balearen: Ibiza, Formentera en Mallorca 

Ibiza, Formentera en Mallorca, de eilanden van de dennenbomen, zijn eilanden met veel planten, vijgenbomen en olijven. De zee is rijk aan vis en het heldere water biedt de gelegenheid om de grotten met prachtige stranden te ontdekken. 
Uiteraard kunt u heerlijk eten, met een verscheidenheid aan visgerechten. Ook is er veel vertier en een uitbundig nachtleven, drukke cafés en bars naar ieders keus. U kunt feesten tot in de ochtend. 

Zeilcruises in Spanje

Vooral de Balearen spreken tot de verbeelding

Maak een fantastisch Blue Cruise in Spanje

Meevaren aan boord van een Gulet is de beste manier om heerlijk te relaxen en te genieten van een comfortabele vakantie en tegelijkertijd de prachtige baaien van de Balearen ontdekken. 

Er zijn een aantal prachtige zeilgebieden: de eilanden Ibiza, Formentera en Mallorca omringd door rotsen, prachtige witte zandstranden en talloze natuurparken. De flora en fauna is nog maagdelijk ondanks de sterke groei van het toerisme. Dit is met name interessant voor de reiziger  die naast plezier ook in contact met de natuur wil komen. 

Onze filosofie is om de gasten de route te laten kiezen die ze graag willen varen na de suggesties van de kapitein gehoord te hebben. De bemanning aan boord van onze schepen is erg gastvrij en discreet en geeft u het gevoel op uw eigen jacht te zijn en respecteren te allen tijde uw privacy. 

Informatie en tips over de cruise

Voor de klanten van “cabine charter” die onafhankelijk van elkaar reizen is het aan te raden om het bedrijf van het jacht enkele dagen voor aanvang van de tocht te bellen (u kunt het telefoon nummer vinden bij uw reisbescheiden) om de naam van het schip en andere benodigde informatie te krijgen om het schip te vinden in de aangegeven haven. 

Zodra de cabines aan u zijn toegewezen en u geïntroduceerd bent aan de bemanning kan uw heerlijke cruisevakantie beginnen. Aan boord heeft u de beschikking over 220 Volt elektriciteit om mobiele telefoons, fototoestellen etc. op te laden en treft u handdoeken aan. (er zijn geen badlakens, shampoo en douche zeep). Wij raden u aan om de volgende zaken mee te nemen: een sweatshirt, zonnebril, zwemschoentjes/ sandalen, een petje, zonnebrand crème, duikbril en zwemvliezen, zachte tas, geen harde koffer die u kunt opbergen in uw cabine. 

Voor een reis naar Spanje zijn vaccinaties niet nodig: maar vanwege een ander klimaat en maaltijden is het wellicht handig om medicijnen tegen maag en darmstoornissen mee te nemen uit voorzorg. De lokale munteenheid is de Euro dus dat is eenvoudig. 

Als u tevreden bent over de service dan is het gebruikelijk om de bemanning een fooi te geven aan het einde van uw reis, een indicatie is ongeveer 20 / 30 Euro per persoon. 

Tevens moeten wij u wijzen op het feit dan het programma altijd kan wijzigen in verband met weersomstandigheden. 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

familie de Ruiter
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline