privé gulet

Blue cruise gulet vakantie, huur een privé gulet in Turkije.

Een privéschip met bemanning voor uw groep vrienden of familie. De schepen hebben een ruim voordek waar u heerlijk kunt ontspannen op de ruime en comfortabele kussens en een achterdek waar u kunt zitten of liggen (eventueel in de schaduw). Veel passagiers slapen ook 's nachts onder de sterren op de matrassen op het ruime voordek.

Goed onderhouden en schone schepen
Vriendelijke bemanning aan boord
Wij kennen de schepen en eigenaren persoonlijk
Zeer goede prijs prestatie

De Hutten in de gulets

Alle ruime hutten op de schepen beschikken over een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de meeste hutten over een extra 1-persoonsbed. De hutten zijn voorzien van ramen. Er is dus altijd frisse lucht. Op verzoek en tegen betaling is er airco aan boord. Handdoeken, lakens, kussens, dekbed (voor- en naseizoen) en kastruimte zijn aanwezig. 

Onze hutten beschikken over een badkamer en suite, inclusief wastafel, douche (warm en koud water) en toilet. Al onze schepen hebben een generator aan boord zodat u elektriciteit (220v) heeft  uw camera of telefoon op te laden.

De extra’s aan boord

Een kano, surfplank, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes, boeken, en een dingy zijn aanwezig op alle schepen. Op verzoek en tegen betaling zijn andere watersporten mogelijk, zoals kitesurfen, duiken, paragliding of waterskiën. Tijdens de  kinderweken is er extra speelgoed aanwezig. 

Zeilen tot maximaal windkracht…..?

In principe wordt er gezeild tot windkracht 6 Beaufort. Uw kapitein is eindverantwoordelijk en beslist of er gezeild kan worden of niet. Het gaat tenslotte om uw veiligheid. U zeilt altijd langs de kust van Turkije of Griekenland en dus nooit op open zee. Een veilige baai is gauw gevonden. Door de stabiele schepen, het zeilen langs de kustlijn en de normaal gunstige weersomstandigheden komt zeeziekte zelden voor. Mocht u er toch last van krijgen, dan hebben onze kapiteins de benodigde middelen aan boord, om u snel weer van uw vakantie te laten genieten.

In oktober, aan het eind van het seizoen zijn er diverse spectaculaire regatta’s waar meestal 2 van onze zeiljachten aan meedoen. U kunt eventueel mee helpen met zeilen.

Overzicht gulet vloot

Onze leverancier heeft de beschikking over een prachtige vloot van klassieke zeiljachten, zoals afgebeeld op de diverse foto's op de website. Het zijn stuk voor stuk schepen met het klassieke karakter dat u van ons kunt verwachten. Uniek is vooral het (Nederlandse) zeilplan. Aan boord van ieder schip is een  kapitein, chef en 1 of 2 bemanningsleden aanwezig. Onze leverancier beschikt over vrijwel identieke zeiljachten met een capaciteit van maximaal 8, 10 of 12 personen. Het kleinste schip meet 22 meter, het grootste schip is 28 meter lang. 

Onderstaand een plattegrond van ons 12-persoonsschip. Dit prachtige houten zeiljacht heeft 6 hutten/6 badkamers en suite, een ruim voor-en achterdek en is 24 meter lang. Zeiloppervlakte is 450m2. 

Plattegrond gulet

2023 Reservering schip exclusief (uw ‘eigen’ schip) prijs per schip minimaal 8 en maximaal 12 personen:

Vanaf 5000 euro voor het hele schip inclusief bemanning
Plus full board, prijs ongeveer 425 euro per persoon.

kidskortingen op eten en drinken: onder 12 jaar 40%, onder 17 jaar 20%, onder 3 jaar gratis bij verblijf in hut van de ouders.

Wat kost een gulet cruise?

Dit zijn totaalprijzen voor de boten, exclusief het eten & drinken aan boord en ongeacht het aantal personen. De prijs voor het eten en (alcoholische) drinken aan boord is 385 Euro per persoon per week. Wanneer u een "eigen" schip reserveert, heeft u alle vrijheid om in overleg met uw kapitein of ons kantoor uw route samen te stellen. Dus toch nog een extra nachtje in die ene mooie baai of juist extra genieten van het beroemde uitgaansleven in Bodrum....

Onze prijzen zijn inclusief: 

1 of 2-weeks verblijf in een ruime hut (badkamer en suite) op een van de schepen

service van de bemanning

alle maaltijden (minus 2 diners) en drankjes aan boord, inclusief alcoholische dranken zoals champagne (welkom), rode wijn, witte wijn, rose, alle hapjes en snacks tussendoor

diesel, havengelden (mits die op de route liggen) en water

handdoeken, lakens, dekbedden (in voor- en naseizoen), kussens etc.

gebruik generator, circa 3 uur per dag voor electriciteit (220v)

dagelijkse schoonmaakservice   

Onze prijzen zijn exclusief:

vliegticket naar Bodrum of Dalaman en eventuele transfers

Visa 

excursies (optioneel)

toeslag Griekse eilanden (optioneel)

gemotoriseerde watersporten zoals waterski (ter plaatse, optioneel)

fooi bemanning (optioneel)

2 diners of lunch aan land*

reis en/of annuleringsverzekering (optioneel)

Airco (optioneel)

reserveringskosten 25 Euro

*Aan boord, of voordat u op reis gaat, kunt u besluiten om een extra uitgebreid diner aan boord te gebruiken. Dit kost 30 Euro per persoon extra,te voldoen aan de kapitein na afloop van de zeilcruise! Vriendelijk verzoeken wij u om dit tijdig te melden. De kwaliteit van de lokale wijnen en sterke drank aan boord is van goede kwaliteit. Wanneer u bijvoorbeeld whiskey of geimporteerde wijnen aan boord wenst te hebben is dat geen probleem. Laat u ons dat tijdig weten zodat wij het voor u kunnen inkopen.

Alcohol: rode-, witte wijn, rosé en bier inbegrepen en 1 maal cocktail. Raki en andere sterke

dranken zijn wel verkrijgbaar, maar tegen betaling of zelf mee te nemen.

Bij vieringen of groepen, dus exclusieve huur, mag u ook aangeven welke extra drank u graag aan boord zou willen hebben. Wij geven u dan de prijs door, doen voor u de bestelling en zorgen dat de gewenste drank aan boord is. U rekent de drank prijs dan aan boord af met dekapitein of zo u wilt sturen wij vooraf een rekening.

U vertrekt uit Bodrum. Wilt u de Griekse eilanden in uw route opnemen? Toeslag Griekenland: Al vanaf € 700,00

(afhankelijk van aantal eilanden ed)!!

Airco € 75 per dag, maximaal 3 uur tijdens de avond. Bij zeer warm weer zijn we flexibel.

Onbeperkt kunt u gebruik maken van 2 uur wifi per dag aan boord, om de rust aan boord zo veel mogelijk te garanderen. Indien gewenst mag het altijd langer maar alleen als u bereid bent zich daarvoor af te zonderen.

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Familie Jansen
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline