Barcelona
Land
Gebied
super goed bereikbaar
Zeil naar fantastische Spaanse steden
Steek over naar Mallorca of Ibiza
Zeer weinig toeristen

Zeilen in Spanje, ontdek de ruige Spaanse kust vanuit Barcelona

Het zeilen vanuit Barcelona Noordwaarts richting de Pyreneen is zeker het beste wat we u kunnen bieden op het vasteland van Spanje.

Indien u met een charter jacht in Barcelona start dan is een enkele reis naar Mallorca mogelijk als ook een tocht langs de Costa Brava. 
Een andere mogelijkheid is om uw zeiltocht te starten vanuit Palamos, u kunt bijvoorbeeld met Transavia naar Girona vliegen.

[1.29/40.77/5.00]

Er zijn vele goede havens langs de kust van Spanje. Als het weer rustig is zijn er vele kleine inhammen (cala’s) waar u voor anker kunt gaan om lekker te zwemmen.

U kunt daar vaak niet overnachten omdat de grotere baaien niet beschermd zijn voor de heersende Tramontane wind en vol liggen met kleine bootjes.


Een plek die je echt moet bezoeken!

• Cadaques – lange tijd het thuis van Salvador Dalí – is een van de beste plaatsen om te bezoeken en voor anker te gaan.

U kunt er prima in de zomer terecht maar net zoals overal in de Westelijke Middellandse Zee is het in augustus erg druk. Nieuw vanaf 2020 zeilen vanuit Roda de Bara, vlakbij Tarragona

Ontdek de prachtige Costa Dorada. Zelfs in het hoogseizoen is het er niet druk en kun je overal in de havens terecht! Het waddengebied rond de Ebro is niet ver weg en is een bezoek zeker waard. Daar kun je de beste mosselen en garnalen eten!


Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Marja
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline