Meezeilen

Een zeilvakantie met uw vrienden of familie, een droom die wij voor u waar kunnen maken!

Kom meezeilen, u hoeft geen zeilervaring te hebben.

Of misschien ga je alleen op vakantie? Dan is meevaren dé manier om een ​​onvergetelijke zeilervaring te beleven en andere mensen te ontmoeten.

Maar u kunt ook met een eigen zeiljacht met schipper huren met een groep vrienden of uw gezin.

Meezeilen

Wij organiseren een zonnige zeilvakantie voor families en vrienden die weinig of geen zeilervaring hebben, begeleid door een enthousiaste schipper.

Wilt u heerlijk zeilen en zwemmen in een prachtig gebied met "echte" zomertemperaturen? Zelfs zonder zeilervaring is dit mogelijk. De schipper vaart met u mee terwijl u tijd heeft om te genieten en tegelijkertijd ervaring op te doen.

Er zijn 2 mogelijkheden: u vaart in een 'flottielje' met andere families, ideaal voor de kinderen / jongeren die vrienden maken met de andere families in de groep of u gaat zelfstandig op pad met de schipper, geschikt voor iedereen die behoefte heeft om een ​​eigen plan te maken.

1. Meezeilen met schipper in de flottielje met andere gezinnen

We zeilen in een groep met andere zeiljachten met gezinnen. ’s-Ochtends is er een briefing en hoort u de details van het weer en de bestemming en uiteraard de leuke ankerplekken onderweg. Daarna zeilt u samen met de schipper en ontmoeten we elkaar weer in de middag. Dan kunnen de kinderen zwemmen en met de bijboot spelen. ’s-Avonds kunt u in een restaurant eten of met uw gezin gezellig aan boord eten en van de vrijheid genieten.


2. Zelfstandig met de schipper op avontuur

Samen met de schipper maakt u een plan voor de week afhankelijk van de weersomstandigheden en ontdekt u een nieuwe omgeving. U bepaalt helemaal zelf de dagindeling en het avontuur.

Vele locaties mogelijk
Individueel of met eigen familie of vriendengroep
Ook mogelijk met kok aan boord
Bel of mail voor informatie

Meezeilen voor alleengaande, stellen, vrienden, 50 plussers

voor iedereen die het leuk vindt om te zeilen en wil aansluiten bij een groepje aan boord van een meezeilschip.

Is meezeilen iets voor mij en mijn vrienden of familie?

Meezeilen is super leuk voor families of vrienden die weinig of geen zeilervaring hebben en onder begeleiding van een enthousiaste schipper een zonnige zeilvakantie willen beleven. Er zijn zeiljachten of zelfs luxe catamarans met opties van 3 tot 8 personen. Het is een vakantie voor beginnende zeilers, zonaanbidders, waterratten en iedereen die samen met anderen een mooie zeilvakantie wil beleven. U vaart op een modern kajuitzeiljacht met koelkast, douche, toilet, keuken en navigatietafel en douche op het achterdek. U slaapt in uw eigen hut en hebt meestal een tweepersoonsbed. Buiten slapen op het dek onder de sterren is zelfs mogelijk. De schipper heeft een eigen hut aan boord van uw zeiljacht.

Hoe gaat het in zijn werk met een schipper aan boord? Dat leest u bij de meest gestelde vragen  FAQ's

 

Waar kan ik meezeilen?

In Turkije, Fethiye, Bodrum of Marmaris. In Griekenland, het Lefkasgebied of Kos. Italie vanuit Salivoli. Kroatie vanuit Pula of Zadar. De Canarische eilanden en NIEUW in Belize, maar ook op een gulet kunt u meezeilen.

Staat uw bestemming er niet bij, vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Klik links op de landen om meer te lezen over de meezeilvakanties.

We hebben een hele leuke meezeilspecial in Griekenland. U vaart van Kos naar Athene en weer terug. De totale reis duurt 4 weken maar u kunt ook 1 of 2 weken mee. Klik hiernaast op Griekenland om er meer over te lezen.

Wie vaart er mee?

De deelnemers zijn over het algemeen sportief en avontuurlijk, houden van zeilen en / of willen zeilen in de praktijk leren. Er zijn geen duidelijke leeftijdsgrenzen. De deelnemers boeken als koppel of individueel.

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Hein
© 2020 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline